iTK98
23 באוגוסט, 2023, 10:13pm
1
החלטתי לפתוח את כל תכני הפורום לצפיה חופשית (למשתמשים לא רשומים), לצערי הפעילות בפורום היא אפסית ואולי זה יצליח לעודד משתמשים לתרום\ליצור תכנים בעצמם. אני משער שעצם הפיכת כל התכנים לנגישים יתרום קצת בתחום של המנוע חיפוש ובכך להגיע ליותר משתמשים.
אולי מלכתחילה זה היה טיפשי להגביל קטגוריות מסויימות לצפיה של משתמשים רשומים בלבד… כרגע אני אתייחס לפורום הזה כבלוג ואמשיך לייצר תוכן, מקווה שבשלב מסויים תרגישו בנוח ותצטרפו גם כן, מטרת האתר זה להיות פורום - קהילה. למטה אני אקשר למספר פוסטים שבהם דנו בעבר למצב שבו הפורום צריך להיות.
קישורים
הפורום ישאר במתכונת מוזמנים בלבד עד ה-26 ביולי, לאחר מכן הוא יפתח להרשמה חופשית. חלק מהמשתמשים שהוזמנו קודמו לדרגת אמון 2 (מי שקודם קיבל הודעה אישית מהמערכת), זה אומר שגם משתמשים אלו יכולים להזמין משתמשים חדשים. בשלב זה אני מבקש להזמין אך ורק אנשים שאתם באמת סומכים עליהם ואתם מאמינים שיכולים לתרום להתפתחות הפורום.
מבנה הקטגוריות עדיין נדון: היררכיית קטגוריות והצעות , תכנים לדיון בפורום , אז אם יש לכם משהו להוסיף, לשנות או לגרוע, זו ההזדמנות שלכם.
ההרשמה הפומבית תסגר בסוף שבוע הבא (השמיני לאוגוסט), משתמשים ברמת אמון 2 ומעלה יכולים להמשיך להזמין משתמשים חדשים, וההרשמה תפתח שוב לפרקים, המועד הבא לא נקבע עדיין, כנראה שיהיה מדובר בפתיחה ההרשמה כל שבוע אחרון של כל חודש עד שנגיע לכמות מכובדת של משתמשים רשומים (סביב האלף).
מפקחים חדשים נוספו לצוות @MeitarR ו-@Revirtux , אחלו להם בהצלחה שיעלו ויצליחו. הקטגוריות #beginners , #news , #feedback , ו-#general יהיו פתוחות לעיון באופן פומבי לכל המבקרים.
הוספתי אפשרות לבקש ניהול של קבוצות פרטיות, קראו עוד …
בעקבות הצבעה מחודשת שהתקיימה [1], ההרשמה לפורום תוותר פתוחה עד להודעה חדשה.
כל סופ"ש אחרון בחודש, חמישי (00:00) עד שבת (24:00), ההרשמה תפתח לכולם (ללא צורך בהזמנה) עד שיוחלט אחרת (כנראה ברגע שנגיע לסביב ה-1,000 משתמשים).
מועד פתיחת ההרשמה הקרוב: 29 באוקטובר, יום חמישי עד ה-31 באוקטובר, יום שבת (כולל).
קישורים:
הגבלת הרשמה תוביל לדעיכת הפורום
וזה בדיוק איך האתר הזה ימות, בדיוק כמו שהאתר הקודם שניסו מת באותה צורה (הגבלת הרשמה)
לא שווה לנסות ולשווק את הפורום בצורה קצת יותר אקטיבית? אני מבין שהרעיון הוא למשוך קהל שייצר תוכן איכותי יותר ולווא דווקא לעשות clone לחלופה, אבל במצב הנוכחי הפעילות מינימלית כשאני בטוח שהיא יכולה להיות גבוהה יותר משמעותית
אני הגעתי לפה כש @Revirtux פרסם את האתגרון בכספ, זה היה נחמד, אבל בגדול לזרוק את הלינק של הפורום בקבוצות חזקות יותר בטלגרם גם אמור לעשות את העבודה, והסיכוי שזה יביא איתו “איך אני סייבר” משמעותית נמוך יותר