אשמח לסיוע בהול . כל מה שיסייע לי אני מביאה קארמה טובה (מזל דגים זה ידוע )
מדובר כאן בדיני נפשות
יש אתר פיראטי שהשרת שלו הוא קלאודפלר והם לא מספקים לי מידע על הhosting
יש שם תוכן אישי השיש עליו אפילו צו איסור פרסום של ביהמ״ש על פרטי האישיים
אותו מנהל אתר הוא לא בקו השפיות , מפר צווים וישראלי שברח מהארץ . הוא מבוקש למשטרה . אין לי שום היכרות איתו . הוא פירסם פרוטוקול של הרבני שהוא חסוי , תמונות פרטיות שאין לו לנחלת הכלל כולל תמונות בתי הקטינה , כתובת מגורי וטלפון . הוא מטריד אותי על בסיס יומי והבת שלי עוד מעט עולה לחטיבה .
חיפשתי כלי שמאתר לי את ההוסטינג כי קלאןדפלאור טוענים שהם לא ואמורים היו לי לספק את המידע של ההוסטינג
פניתי למחלקת הסייבר של המשטרה , פרקליטות , איגוד האינטרנטי העולמי וישראלי . החיים שלנו בסכנה
אשמח לסיוע
במקרים שאתה מתאר, מומלץ לפנות למשטרה ולהגיש תלונה, לא בדיוק הסברת מה הייתה תגובת המשטרה לתלונה שלך (הם יכולים לנפנף אותך ב-“חוסר עניין לציבור”, אבל אפשר להתלונן על המענה הזה ולהחזיר את התיק לחקירה שוב, במיוחד אם מדובר בהפרה של חסיון משפטי או הפרת צו בית משפט). משטרת ישראל ברוב המקרים יכולה לדרוש מידע מרישום הדומיין ומ-Cloudflare.
לזהות אתרים מאחורי Cloudflare יכול להיות בלתי אפשרי ללא שיתוף פעולה של CF עצמם, במיוחד אם המפעיל של האתר יודע מה הוא עושה. עדיין לפעמים ישנן הגדרות שגויות או דליפות מידע שניתן מהן ללמוד את כתובת השרת האמיתית ומי מארח אותו, וגם אז תצטרך להתמודד איתו בכדי להסיר את המידע המדובר. ברוב המקרים עדיף פשוט להגיש תלונה על תוצאות החיפוש ולהסיר אותן.
הדרכים העיקריות למצוא אתרים מאחורי CF הן:
אם השרת משתמש בפרוטוקולים שאינם HTTP/HTTPS/WS, יתכן והתקשרות לא עוברת דרך CF. זה כולל גם משלוח דואר, למרות שיתכן ולא יופיע כתובת השרת ב-Headers של המייל.